Robert Jorink Makelaars' blog

Weblog met actueel vastgoednieuws

Robert Jorink Makelaars

| Geen reacties

Welkom op de blog site van Robert Jorink. Ik ben een makelaar 2.0, oftewel een interactieve makelaar. Als interactieve makelaar, verkoopt ik het huis samen met de verkopers. Robert Jorink Makelaars biedt de kennis van de makelaardij, faciliteiten en een deel van het netwerk. De klant kent de emotionele waarde van het huis en levert het andere deel van het netwerk. Ik ben sinds 1987 werkzaam in de makelaardij en beëdigd makelaar sinds 1996.

“De goede match vinden tussen mensen en een huis of pand. Dat vind ik het allermooiste van mijn vak. Soms is dat een kwestie van geduld hebben, in andere gevallen moet je direct toehappen. De ervaring maakt de juiste inschatting mogelijk.”

In mijn blog kun je van alles te weten komen over vastgoed, marktontwikkelingen, onderzoeken, opinies, wetenswaardigheden etc. Maar bovenal een frisse kijk op de makelaardij in de ruimste zin van het woord. Wil je je huis verkopen in Zwolle dan ben je bij mij aan het goede adres, neem eens een kijkje op www.robertjorink.nl en zie wat wat “nieuwe” makelaardij voor een mogelijkheden biedt.

Auteur: Robert

Makelaar in en rondom Zwolle. Vastgoedprofessional met een vernieuwende kijk op de makelaardij.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*