Robert Jorink Makelaars' blog

Weblog met actueel vastgoednieuws

Primeur: Zelfaanbod.nl

| Geen reacties

Zelfaanbod.nl

Achter de schermen ben ik afgelopen maanden nauw betrokken geweest bij een nieuwe ontwikkeling om de woningmarkt vlot te trekken. De NVM steekt op dit moment groot in met de “woningtreintjescampagne” en wij als makelaars zijn in overleg met elkaar om zoveel mogelijk treintjes te maken. Maar het is nagenoeg niet mogelijk om als plaatselijke partijen de hele Nederlandse markt en de daarbij behorende verhuisbewegingen in beeld te krijgen. Uiteraard weten we wie in Zwolle zijn huis te koop heeft staan en wat hij of zij zoekt, maar hoe kom je nu te weten wat verkopers in andere delen van het land zoeken?

Afgelopen vrijdag is Zelfaanbod.nl live gegaan. Een datingsite voor woningen. De plek waar woningkopers en woningverkopers elkaar vinden. Simpel en snel.

Tegelijk kopen en verkopen met 2,3 en zelfs 4 partijen

Hoe werkt het: Je meldt welke woning je hebt en welke woning je wenst. Zelfaanbod.nl toont geschikte woningen, en je geeft aan wat je van die woningen vindt. Andere leden doen hetzelfde. Via je persoonlijke pagina kunt je zien wie interesse heeft in je woning.  Ieder nacht zoekt de database naar mogelijke gesloten cirkels (matches) van 2, 3 of 4 woningen. Iedereen kan dan doorschuiven, en heeft zijn woning verkocht.

Hoe werkt Zelfaanbod.nl

Robert Jorink Makelaars en Zelfaanbod

Robert Jorink Makelaars heeft een exclusieve samenwerking met Zelfaanbod.nl en de woningen die bij mij te koop zijn worden op Zelfaanbod.nl geplaatst. Zo gaan we meer kansen voor verkoop creeren. Met Zelfaanbod.nl krijgen we wel het overzicht van de landelijke markt. Misschien woont de koper van een woning in Zwolle wel in Maastricht en moet hij nog op zoek naar een koper. De datebase kan de kopers en verkopers matchen. In overleg met de partijen in de cirkels komen we dan tot koop en verkoop. Voor de verkopers van Robert Jorink Makelaars is de deelname aan Zelfaanbod.nl geheel gratis.

Ook belangstelling?

Wil je meer weten over Zelfaanbod.nl, mail naar info@robertjorink.nl of bel 038-4203841 of kijk op Zelfaanbod.nl. Hoe meer verkopers en kopers zich aanmelden, hoe groter de kans op succes.

 

 

Auteur: Robert

Makelaar in en rondom Zwolle. Vastgoedprofessional met een vernieuwende kijk op de makelaardij.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*